Skip to content Skip to footer

Het derde onderdeel waar Puretrition zich op richt is afvallen.  

Succesvol afvallen gaat gepaard met het toepassen van een gezonde levensstijl. Eén van de stappen om een nieuwe levensstijl aan te kunnen leren is het bewust worden wat voeding met u doet en welke voeding bij u past.

Advies op maat
Wij bieden persoonlijke begeleiding en coaching op maat, hiervoor kijken wij naar ieder individu met een holistische visie, om te bepalen welke begeleiding en coaching iemand echt nodig heeft. Naast het aanpassen van de voeding, kan het ook zijn dat er focus gelegd moet worden op een ander leefstijlaspect. Tijdens onze begeleiding vinden wij het belangrijk om u als cliënt te motiveren, zodat uw levensstijl daadwerkelijk blijvend veranderd en u tussentijdse resultaten boekt bij het fitter en gezonder te worden.

Moeilijk afvallen en oorzaken
Inmiddels veel afvalpogingen ondernomen en/of herhaaldelijk in hetzelfde patroon terugvallen? Meerdere oorzaken kunnen hiervan het gevolg zijn. Het kan zijn dat u een afvalprogramma heeft gevolgd dat niet geschikt is voor uw lichaam, waarbij een verkeerde verhouding van de macronutriënten (eiwitten, vetten of koolhydraten) heeft aangehouden of er slechts focus is gelegd op maar één of te weinig leefstijlaspecten. Aanwezigheid van een intolerantie kan afvallen belemmeren of er is een verkeerde energieverdeling in uw lichaam, uw darmgezondheid is niet optimaal of uw stofwisseling werkt niet optimaal. Dit is een kleine greep uit mogelijke oorzaken voor het moeizaam kunnen afvallen.
Graag helpen wij u hierbij, maak hier een afspraak voor een intake gesprek. Door middel van dit intakegesprek, wordt o.a. uw hulpvraag, huidige voeding, leefstijl en (medische) geschiedenis besproken. Vervolgens bekijken we welk traject met eventuele modules het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Afvallen op basis van 36 bloedwaarden
U kunt bij ons kiezen voor het verantwoorde en (wetenschappelijk onderbouwde) afvalprogramma Metabolic Balance. Hiermee krijgt u houvast en praktische voedingsaanbevelingen, bestaande uit pure en onbewerkte voeding. Een voedingsplan op maat, aan de hand van 36 bloedwaarden, bepaalt wat de beste voeding voor u is. Hierdoor krijgt uw stofwisseling een reset en u bouwt aan een betere voedings- en leefstijl op langere termijn. Dit programma bestaat uit 4 fasen. Onder traject Goud vindt u uitgebreidere informatie.

Wilt u weten welke verhoudingen van de macronutriënten (eiwitten, vetten of koolhydraten) en welke specifieke voeding het beste bij u past? Dan kunt ons DNA onderzoek laten uitvoeren. Klik hier voor meer informatie.

Ervaart u ook klachten met uw darmen, huid of klachten gerelateerd aan het brein? Dan is het wellicht noodzaak dat daar eerst goed onderzoek naar wordt gedaan. Hier zit mogelijk de oorzaak van het moeilijk kunnen afvallen of om op gewicht te blijven.
Kijk daarvoor bij DarmenHuid of Brein voor meer informatie.

Komt u er niet uit?
Vraag dan hier een vrijblijvend online adviesgesprek aan.

YOU ARE RESPONSIBLE FOR YOUR LIFE. IF YOU ARE SITTING AROUND WAITING FOR SOMEONE TO FIX YOU, TO SAVE YOU OR EVEN TO HELP YOU, YOU ARE WASTING YOUR TIME. ONLY YOU HAVE THE RESPONSIBILITY TO MOVE YOUR LIFE FORWARD. - OPRAH WINFREY

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!