Afval programma's

Afvallen met Power Slim
Afvallen met Power Slim

Verantwoord afvallen koolhydraatarm en eiwitrijk - Ketogeen dieet therapie

Wilt u ook zo graag afvallen en uw overtollige kilo’s kwijt, zodat u zich lekkerder in uw vel voelt en daarbij een heerlijk slank gevoel krijgt? En dit allemaal ook nog op een verantwoorde en goede manier? Dan is dit het juiste pakket voor u!

Als PowerSlim diëtist kan ik u daarbij helpen. Samen met PowerSlim zorg ik ervoor dat u weer grip krijgt op een gezonde leefstijl. 

PowerSlim is een afslankprogramma dat u volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. U verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in uw levensstijl. Het programma bestaat uit drie fases, die u onder mijn begeleiding doorloopt. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet u uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. U gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat u om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verliest u alleen vet en geen spieren. Uw stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkomt u het jojo-effect. Wekelijks of om de week komt u op consult om uw resultaten te bespreken, leer ik u wat gezond eten precies inhoudt en geef ik u handige tips. Na het bereiken van uw streefgewicht blijft u nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat u het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.