Succesverhaal PS

door Jolanda Pijpers
Hits: 2480

We kennen het allemaal, elk pondje gaat door het mondje……..

Ik vind alles lekker, hartig, zoet en een wijntje op zijn tijd, na verloop van een aantal jaren en een zwangerschap vond ik dat er wat moest gebeuren.
Weinig eten overdag om vervolgens aan het eind van de dag te gaan snaaien omdat ik toch wel erg trek had.
Het schoot dus allemaal niet op.
In september 2015 kwam ik via facebook op de pagina van Powerslim, nadat ik dat aandachtig had doorgelezen heb ik een afspraak gemaakt voor een intake gesprek met Jolanda Pijpers van Puretrition.
Ik ging heen voor een oriënterend gesprek want eerlijk is eerlijk, ik vond het best prijzig!
Door het enthousiaste gesprek heb ik direct het starterspakket toch maar aangeschaft.

Eind december had ik mijn streefgewicht al bereikt en was ik 10 kilo afgevallen. 
Wat een feest en wat voelde ik me goed!!

Ik vertelde iedereen vol enthousiasme over het powerslim programma, na mij zijn een aantal vriendinnen het ook gaan volgen met een super resultaat! De producten in de 1e strikte fase zijn goed te doen en over het algemeen erg lekker, sommige dingen vond ik niet zo lekker, maar die bestelde ik dan gewoon niet weer.  Er is een heleboel keuze in Powerslim producten.

Het voordeel van dit afslankprogramma is dat je goed begeleid wordt en je leert inzicht te krijgen in goede, minder goede en foute voedingsmiddelen.
Gezond eten hoeft niet saai te zijn, als je er maar over nadenkt zijn er plenty heerlijke mogelijkheden!!!

Nog steeds ga ik af en toe naar Jolanda voor een check qua gewicht, spiermassa, vetpercentage en de vochthuishouding. Tevens bestel ik dan van die overheerlijke repen om als lekker tussendoortje te gebruiken en dat ik me dan niet “slecht” hoef te voelen.

Kortom, wil je afvallen en niet verstrikt raken in een jojo effect, dan kan ik Powerslim van harte aanbevelen!!

Astrid 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Reacties