Welkom op de website van Puretrition

door Jolanda Pijpers
Hits: 2293
Welkom op de website van Puretrition
Welkom op de website van Puretrition

Dit is mijn eerste blogbericht. Er schiet van alles door mijn hoofd om met jullie te kunnen delen. Op het gebied van voeding, schoonheid en gezondheid; mijn grootste passies en hobby’s.

Voeding heeft mij altijd al geïnteresseerd, maar niet alleen omdat het zóó ontzettend lekker kan zijn!! Ook omdat voeding één van de eerste levensbehoeften is. Er valt zoveel over voeding te vertellen, dat ik gewoon niet meer weet waar ik moet beginnen! Er wordt in de dagelijkse praktijk ook veel geschreven en gepraat over voeding; onderzoekje dit, onderzoekje dat. Soms is het erg moeilijk om onderscheid te maken in wat nu wel of niet goed voor je is. Dit is ook nog eens heel persoonlijk, want elk lichaam is anders…

Ik zeg altijd: ‘goede voeding is voeding die je lichaam goed voedt en waarbij je je goed voelt door een goede gezondheid.’

Een van mijn andere passies is schoonheid. Dit wordt omschreven als een idee of gevoel van een aangenaam uiterlijk of innerlijk, dat zichtbaar is in de uitstraling van een persoon. Met andere woorden: de binnenkant en buitenkant van je lichaam staan in verbinding met elkaar. Wanneer je goede voeding tot je neemt, wat goed voor jou is, dan zie je dat o.a. terug in jouw uitstraling.

Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan over voeding, schoonheid en gezondheid, wil ik graag delen middels deze blog, maar ook via mijn facebook site van Puretrition, www.facebook.nl/puretrition

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Reacties (3)