Skip to content Skip to footer

Puretrition richt zich als tweede onderdeel op de huid. Hierbij behandelen we de huid van binnenuit.

Heeft u last van huidklachten, zoals:
Eczeem, Psoriasis, Acne, Couperose/Rosacea, (extreem) droge huid, onrustige huid, Gordelroos, huid- en voetschimmel of slecht genezende wonden?

Huidklachten kunnen als erg vervelend worden ervaren, zelfs pijnlijk. De huid is een van onze grootste organen, die ons beschermt tegen invloeden van buitenaf. Tevens is het een van onze belangrijkste barrières om bacteriën/schimmels etc. tegen te houden. Om de huid in een goede conditie te krijgen en houden is het belangrijk dat de voeding volwaardig is met o.a. voldoende vitamines en mineralen, de juiste vetten, voldoende vocht en vezels. Vervolgens moet deze goed worden opgenomen door het lichaam door middel van een goede spijsvertering. Dat lukt bij een optimale en gezonde darmflora. Een gezonde darmflora is dan ook nodig voor een goede conditie van de huid, want de darmen communiceren met de huid.

PAK DE OORZAAK AAN IN PLAATS VAN SYMPTOMEN TE BESTRIJDEN. VERBETER UW HUID VAN BINNENUIT.

Oorzaak
Het is goed mogelijk dat huidklachten zijn gerelateerd aan (onverwachte) darmproblemen. In veel gevallen kan hier de oorzaak te vinden zijn van uw huidklachten. Door middel van ons specifieke ontlastingsonderzoek kunnen o.a. de volgende parameters worden onderzocht; verloop van de spijsvertering, aanwezigheid van schimmels, gisten of parasieten en een eventuele overgroei van bacteriën of juist te weinig gezonde bacteriën Het ontlastingsonderzoek voert u thuis uit. Daarnaast is ons samengesteld intolerantieonderzoek ook mogelijk, bij signalen of het vermoeden van een voedingsintolerantie, want deze kunnen doorgaans ook huidklachten veroorzaken. Voor het intolerantieonderzoek moet u bloed laten prikken, dat vervolgens naar ons aangesloten laboratorium wordt verstuurd.

Klachten aanpakken door te zoeken naar de oorzaak
Graag helpen wij u hierbij, maak hier een afspraak voor een intake gesprek, om de huidconditie aan te pakken en klachten te laten verminderen of verdwijnen

 Door middel van dit intakegesprek, wordt o.a. uw hulpvraag, huidige voeding, leefstijl en (medische) geschiedenis besproken. Vervolgens bekijken we welk traject met eventuele modules het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie.
Weet u via een doorverwijzing van de (huis)arts of specialist welk onderzoek of traject het beste voor u is? Dan kunt u deze ook direct kopen in onze  webshop.

DO SOMETHING TODAY THAT YOUR FUTURE SELF WILL THANK YOU FOR. - SEAN PATRICK FLANERY

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!