Over Ons
Over Ons

Even voorstellen

Mijn naam is Jolanda Scheper-Pijpers en ik maak graag kennis met u als Orthomoleculaire Diëtist en Schoonheidsspecialist. Voeding en de huid zijn twee van mijn grote passies. Voeding, kan ontzettend lekker zijn, maar kan ook voor problemen zorgen in het lichaam, wat zich kan uiten in allerlei uiteenlopende klachten die grote gevolgen kunnen hebben op de gezondheid. Verkeerde voeding kan zich ook uiten in huidproblemen.

Met deze visie ben ik naast de reguliere voedingsadviezen verder gaan kijken, ik was er van overtuigd dat voeding meer als medicijn kon dienen dan alleen het verminderen van klachten. Dit heb ik gedaan door het volgen van de volgende specialisaties; Orthomoleculaire geneeskunde, die mij verdieping heeft gegeven van de voedingsstoffen met hun werking tot op cellulair niveau in het lichaam en de specialisatie Darmtherapie, de darmen zijn een zeer belangrijk orgaan die ook wel het tweede brein wordt genoemd.

Wilt u zich fit voelen en stralen? Ik help u graag om uw lichaam in balans te krijgen.

*Inzicht van binnen maakt schoonheid van buiten, aandacht voor ieder individu maakt een rijk verschil.*

Voor een overzicht van mijn opleidingen; HBO Voeding & Dietetiek, Orthomoleculaire geneeskunde, Darmtherapie etc. verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/jolandapijpers 

Visie & Missie

Voor een optimale gezondheid is een gezonde leefstijl nodig. Bij Puretrition streven wij naar een persoonlijke, betrokken en professionele begeleiding op het gebied van voeding, beweging en schoonheidsverzorging. Bij Puretrition leren wij u bewust om te gaan met uw lichaam. Door een goede balans zal uw gezondheid verbeteren.

Wij willen dat u gaat stralen van buiten, wat u kan bereiken, als u zich goed voelt van binnen!