Skip to content Skip to footer

Afhankelijk van de hulpvraag, gezondheidsklachten en uw zorgverzekering kunnen de consulten deels voor vergoeding in aanmerking komen. Via de dieetadvisering uit de basisverzekering (iedereen heeft recht op 3 uur), deze kosten worden deels vergoed door de zorgverzekering (kwaliteitsgeregistreerd diëtist, contractvrije zorg). De vergoeding wordt hierbij vaak in mindering gebracht op uw eigen risico.
Of via uw werkgever; onder persoonlijk budget/ vitaliteitstraject/ vitaliteitsbudget: werkgevers streven naar vitale en gezonde werknemers en investeren graag in preventieve of optimale gezondheid om verzuim onder werknemers zoveel mogelijk te voorkomen. De consulten & trajecten kunnen in overleg met uw werkgever vergoed worden. Informeer bij uw werkgever naar de mogelijkheden. 

  • Geef het ten minste 24 uur van te voren aan via telefoon of e-mail. Helaas zijn wij genoodzaakt 100% van de geplande tijd te factureren als u hier niet aan voldoet.

U betaalt de rekening eerst zelf, dit kan met ons pinautomaat, gepast contant of middels een betaalverzoek/bankoverschrijving, vlak na het consult of voorafgaand (bij trajecten). Daarna ontvangt u voldane factu(u)r(en) die u kan indienen bij uw zorgverzekeraar, wanneer u dat wenst.

Doorgaans kunt u terecht binnen 1 à 2 weken. Online zijn de meeste inplan-mogelijkheden.

Groningen is het meest toegankelijk met een rolstoel. In Dieverbrug is een hoge drempel aanwezig bij de ingang. Net als in Assen, hier is voor de ingang een verhoging van de stoep. Er zijn helaas geen rijplanken beschikbaar op deze locaties.

Als u een cliënt bent van Puretrition, kunt u via deze link inloggen in mijn cliëntomgeving.
Hier kunt u metingen en middelen toevoegen en documenten, zoals uitslagen van een laboratorium onderzoeken terugvinden. 

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!