Skip to content Skip to footer

Aangesloten bij:

NOD

Lidmaatschap bij het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD)

Het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD) is een netwerk van en voor diëtisten die zich hebben gespecialiseerd in de orthomoleculaire voedingsleer en geneeskunde.

Kwaliteitsregister

Kwaliteitsregister Paramedici

De titel diëtist is wettelijk beschermd. Het beroep diëtist valt onder de Wet BIG. De Wet BIG regelt de titelbescherming van (para-)medische beroepen en stelt eisen aan de kwaliteit van de beroepsuitoefening. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Om mijn titel te behouden moet ik aan bepaalde voorwaarden voldoen. Hiervoor bezoek ik regelmatig vakgerelateerde congressen/bijscholingen of volg ik een cursus. Waardoor ik tevens op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Wilt u meer informatie over het kwaliteitsregister voor paramedici? Dan kunt u op de website van de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici terecht.

Consulten

Fysiek in Assen, Groningen en Dieverbrug,
of online in uw eigen omgeving

Consulten

Fysiek in Assen, Groningen en Dieverbrug,
of online in uw eigen omgeving

Vergoedingen

Vergoeding door zorgverzekeraar

De consult kosten bij Puretrition kunnen afhankelijk van het soort consult volledig of gedeeltelijk in aanmerking komen voor een vergoeding.

In de polisvoorwaarden (basisverzekering en aanvullende ziektekostenverzekering) van uw verzekeraar kunt u lezen welke ziektekosten voor u worden vergoed. Hiervoor kunt u ook contact opnemen met uw huidige zorgverzekeraar. De consulten kunnen onder dieetadvisering, contractvrije zorg, volledig of gedeeltelijk worden vergoed. Meestal worden binnen de basisverzekering (diëtetiek) 3 behandeluren per jaar vergoed voor dieetadvisering, eventueel meer vanuit een aanvullende verzekering. Echter valt dit vanuit de basisverzekering wel onder het eigen risico. Voor diëtetiek consulten geldt over het algemeen een vrijstelling van btw. 

Directe toegankelijkheid diëtist

Sinds 1 augustus 2011 is de diëtist direct toegankelijk.

U heeft geen verwijzing meer nodig van uw (huis)arts voor de diëtist. Echter, niet alle zorgverzekeraars vergoeden deze consulten, informeer daarom bij de zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Vraag eventueel een verwijsbrief aan via de (huis)arts of specialist.

Missie

Inzicht van binnen maakt schoonheid van buiten,
aandacht voor ieder individu maakt een rijk verschil.

Dankzij Jolanda heb ik de afgelopen maanden veel waardevolle inzichten gekregen. Ik dacht dat ik een gezonde levensstijl had, maar dankzij de gerichte adviezen uit de onderzoeksresultaten heb ik een veel gevarieerder eetpatroon gekregen. Daarnaast kijkt Jolanda verder dan alleen naar voeding. Haar holistische benadering zorgt ervoor dat ik op meerdere fronten aan mijn gezondheid ben gaan werken. Mijn buikpijn is zo goed als weg en mijn huid straalt weer!

Marleen

2023

Jaren lang last van verschillende ongrijpbare klachten, wat uiteindelijk resulteerde in extreme fysieke en mentale klachten waar ik echt vanaf wilde. Ik wilde weer mezelf zijn. Het continu relativeren in positiviteit was voor het fysieke gedeelte niet meer voldoende. Ik ben in contact gekomen met een MDL arts omdat ik wist dat je door een goede darmflora zelf beter kan worden. Ik at zelf al zo gezond mogelijk na mijn weten. Onderzoeken volgde waar het een en ander uitkwam. Ik werd doorverwezen naar Jolanda. Jolanda heeft veel kennis. Ze heeft me hele goede inzichten gegeven en adviezen gegeven waar ik mee aan de slag ben gegaan. Dit was vooral veel specifieke voedingsmiddelen aanvullen wat ik nodig had maar wat voor iedereen persoonlijk is. Dit heeft erg goed geholpen en ik ben weer waar ik wil zijn. Ik voel me weer gelukkig en blij, en vooral weer sterk. Mentaal en fysiek! Jolanda is heel duidelijk en realistisch maar ook begripvol. Wat zo belangrijk is. Heel erg bedankt voor de goede gesprekken en adviezen. Ik kijk er met veel positiviteit op terug.

Priscilla

2023

Na veel eigen pogingen, besloot ik het afvallen dit keer wat serieuzer aan te pakken. Ik kwam bij Jolanda voor een afval programma. Wat mij daarin vooral aansprak was het afvallen met persoonlijke begeleiding van een coach. Onder begeleiding van Jolanda ben ik deze weg ingeslagen en met succes! Door de goede en deskundige begeleiding van Jolanda heb ik het programma niet als zwaar en moeilijk ervaren, zoals dat bij andere diëten vaak wel het geval was. Jolanda en ik bekeken samen hoe het afvalprogramma het beste in mijn dagelijkse leven paste en door o.a. de lekkere recepten (en het zichtbare resultaat op de weegschaal) begon ik het zelfs leuk te vinden. Op moeilijke momenten was Jolanda makkelijk bereikbaar voor vragen of een peptalk. Inmiddels kom ik nog bij Jolanda en tijdens de consulten hebben we het vooral over mijn levensstijl als geheel, om mijn behaalde resultaat zo goed mogelijk te behouden. Wat door de vele tips van Jolanda steeds beter gaat!

Simone

2019
Character is the architect of achievements - Mark Twain

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!