Skip to content Skip to footer

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U kunt bij Puretrition terecht voor gespecialiseerde Orthomoleculaire voedings- en dieetadvisering, daarbij richten wij ons op het behandelen van een aandoening, ziekte of klacht(en) op het gebied van onze specialisaties; Darmen, Huid, Afvallen en het Brein (DHAB) In ons logo zijn deze 4 elementen te zien en vormt de cirkel een verbindend microbioom. Een microbioom is op het gehele lichaam te vinden.

Mogelijke aandoeningen, klachten of ziekten kunnen zijn:

Darmen

Voedselintoleranties/allergieën, Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), verstopping, diarree, buikpijn, buikkrampen, gasvorming, winderigheid, slijm bij de ontlasting en/of een opgeblazen buik

Huid

Eczeem, psoriasis, acne, couperose/rosacea, (extreem) droge huid, onrustige huid, gordelroos, huid- en voetschimmel of slecht genezende wonden

Afvallen

Overgewicht, verstoorde hormoonhuishouding, suikerschommelingen, begeleiding naar een betere voedings- en leefstijl, gewichtsbeheersing (afvallen of aankomen)

Brein

Migraine/ hoofdpijn, neurologische aandoeningen, burn-out (gerelateerde) klachten of depressiviteit klachten/neerslachtigheid, vermoeidheid

DOEL

een betere versie van jezelf

Onze werkwijze

Bij Puretrition bieden wij trajecten aan. U kunt kiezen tussen “Brons”, “Zilver” en “Goud”. Daarnaast is het mogelijk om deze specifieke trajecten uit te breiden met onderzoeken, producten of extra consulten, dat noemen wij “modules”.

Er zijn verschillende redenen waarom wij in ons aanbod voor trajecten hebben gekozen. Dit is vooral belangrijk voor het waarborgen van continuïteit, de motivatie hoog te houden, en het specialisme (DHAB) te kunnen intensiveren, zodat gewenste resultaten in de meeste gevallen kunnen worden bereikt.

U kunt van “Brons naar Zilver” of van “Zilver naar Goud” zien als gradaties, waarbij u kunt starten met een verkennende instap (brons) tot een gedisciplineerde aanpak (zilver/goud). Hierbij heeft elk traject een ander resultaat. 

Tevens werken wij met aanvullende modules binnen elk traject, waarbij onderzoeken toegevoegd worden naar behoefte en naar advisering. Wij kunnen dit het beste adviseren na een uitgebreid intakegesprek. Zodat uw (gezondheids-) investeringen volledig wordt benut en ingezet. Op deze manier willen wij de kwaliteit blijven waarborgen en voorkomen we dat onnodige kosten worden berekend, of dat onderdelen binnen trajecten niet worden benut.

Deze trajecten zijn beschikbaar in onze webshop. Bezoek hiervoor onze webshop of maak een afspraak via onze online agenda. Komt u er niet uit of heeft u een andere vraag, neem gerust contact met ons op. (Per e-mail, via onze contactpagina of stuur een bericht naar ons telefoonnummer).

Via doorverwijzing:
Komt u op doorverwijzing van uw (huis)arts en/of specialist? Dan kunt u rechtstreeks via de webshop een onderzoek kopen.

Let op! Dit geldt alleen voor doorverwijzingen.
Bent u een nieuwe cliënt en/of twijfelt u wat het beste bij u past? Dan kunt u hier een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Vaste cliënten:
Bent u een vaste cliënt en wilt u na afronding van een van de trajecten nog een traject volgen, dan bekijken we de situatie en berekenen wij hiervoor een tegemoetkoming.
Voor onze vaste cliënten bieden wij tevens een “Uitbreidingsmodule” aan. Als u minimaal 2 tot 3 consulten tegelijk bij ons afneemt, krijgt u 5% korting. Bij een afname vanaf 4 consulten krijgt u 10% korting. Deze module is niet beschikbaar in onze webshop, maar wordt tijdens een lopend traject naar behoefte aangeboden en ingepland.
Let op! Deze module is alleen beschikbaar voor onze vaste cliënten. Nadat deze “Uitbreidingsmodule” wordt afgesloten, betreft de geldigheidsduur maximaal 1 jaar.

Specifieke vragen:
Inhoudelijke vragen worden alleen tijdens het consult of per email (consult) of telefonisch (consult) beantwoord.
Ook kunt u kijken of uw vraag staat vermeld bij FAQ.

Via mijn clientomgeving kunt u uw resultaten van eventuele onderzoeken bekijken of gegevens zoals suppletie/medicatie toevoegen/wijzigen.

Consult Locaties

Fysiek in Assen, Groningen en Dieverbrug,
of online in uw eigen omgeving

Consult Locaties

Fysiek in Assen, Groningen en Dieverbrug,
of online in uw eigen omgeving

Dankzij Jolanda heb ik de afgelopen maanden veel waardevolle inzichten gekregen. Ik dacht dat ik een gezonde levensstijl had, maar dankzij de gerichte adviezen uit de onderzoeksresultaten heb ik een veel gevarieerder eetpatroon gekregen. Daarnaast kijkt Jolanda verder dan alleen naar voeding. Haar holistische benadering zorgt ervoor dat ik op meerdere fronten aan mijn gezondheid ben gaan werken. Mijn buikpijn is zo goed als weg en mijn huid straalt weer!

Marleen

2023

Jaren lang last van verschillende ongrijpbare klachten, wat uiteindelijk resulteerde in extreme fysieke en mentale klachten waar ik echt vanaf wilde. Ik wilde weer mezelf zijn. Het continu relativeren in positiviteit was voor het fysieke gedeelte niet meer voldoende. Ik ben in contact gekomen met een MDL arts omdat ik wist dat je door een goede darmflora zelf beter kan worden. Ik at zelf al zo gezond mogelijk na mijn weten. Onderzoeken volgde waar het een en ander uitkwam. Ik werd doorverwezen naar Jolanda. Jolanda heeft veel kennis. Ze heeft me hele goede inzichten gegeven en adviezen gegeven waar ik mee aan de slag ben gegaan. Dit was vooral veel specifieke voedingsmiddelen aanvullen wat ik nodig had maar wat voor iedereen persoonlijk is. Dit heeft erg goed geholpen en ik ben weer waar ik wil zijn. Ik voel me weer gelukkig en blij, en vooral weer sterk. Mentaal en fysiek! Jolanda is heel duidelijk en realistisch maar ook begripvol. Wat zo belangrijk is. Heel erg bedankt voor de goede gesprekken en adviezen. Ik kijk er met veel positiviteit op terug.

Priscilla

2023

Na veel eigen pogingen, besloot ik het afvallen dit keer wat serieuzer aan te pakken. Ik kwam bij Jolanda voor een afval programma. Wat mij daarin vooral aansprak was het afvallen met persoonlijke begeleiding van een coach. Onder begeleiding van Jolanda ben ik deze weg ingeslagen en met succes! Door de goede en deskundige begeleiding van Jolanda heb ik het programma niet als zwaar en moeilijk ervaren, zoals dat bij andere diëten vaak wel het geval was. Jolanda en ik bekeken samen hoe het afvalprogramma het beste in mijn dagelijkse leven paste en door o.a. de lekkere recepten (en het zichtbare resultaat op de weegschaal) begon ik het zelfs leuk te vinden. Op moeilijke momenten was Jolanda makkelijk bereikbaar voor vragen of een peptalk. Inmiddels kom ik nog bij Jolanda en tijdens de consulten hebben we het vooral over mijn levensstijl als geheel, om mijn behaalde resultaat zo goed mogelijk te behouden. Wat door de vele tips van Jolanda steeds beter gaat!

Simone

2019
The secret of getting ahead is getting started - Mark Twain

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!