Skip to content Skip to footer

Stralen

Op mijn site hebben jullie ongetwijfeld deze slogan al voorbij zien komen:
Wij willen dat u gaat stralen van buiten, wat u kan bereiken, als u zich goed voelt van binnen!

Stralen, dat willen we allemaal! Het is een teken dat je je goed voelt, als je straalt krijg je complimenten, wie wil dat nou niet?

Maar hoe ga je nou stralen? Moeten we één keer naar de schoonheidsspecialiste voor een heerlijke behandeling? Moeten we gewoon de hele dag glimlachen? Of moeten we onze mooiste kleding aantrekken en ons mooi maken? Ongetwijfeld zullen ze allemaal hun steentje bijdragen, maar voor een langdurig effect zijn deze enkele acties natuurlijk niet voldoende..

Als iemand straalt, dan voelt diegene zich vaak ook goed. Lekker in z’n vel. Als je hierover nadenkt, dan zijn er veel factoren die daar invloed op kunnen hebben. Je kan bijvoorbeeld de volgende vragen aan jezelf stellen. Voel je je happy in je omgeving, en in de andere omstandigheden; hoe je leeft, woont of werkt? En op liefdesgebied?

Daarnaast kan het ook belangrijk zijn dat je je letterlijk lekker in je lichaam voelt. Dus je voelt je gezond, zonder klachten van bijv. je maag, darmen of je huid.

Voel je je niet lekker in je lichaam of heb je last van je lichaam, dan kan voeding hierin een grote rol spelen.

Herken je jezelf hier in? Ik kan je daarbij helpen, samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten! Want mijn doel is dat iedereen zich goed voelt en lekker in z’n vel zit, zodat je dat kan uitstralen!

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!